Kontakt og Pris

påmelding

NB! Laveste pris ved registrering innen

20. januar

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Påmeldingen gjøres i Checkin innen

5. februar

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

PASTORDAGENE OG MENIGHETSLEDERDAGEN

Kr 660

Deltar på menighetslederdagen fredag

Kr 1100

Deltar på pastordagene (onsdag til fredag), bor hjemme, frokost ikke inkludert

Kr 1760

Deltar på pastordagene (onsdag til fredag), bor i dobbeltrom, oppgi hvem en har avtalt å bo med

Kr 2200

Deltar på pastordagene (onsdag til fredag), bor i enkeltrom

Lederkonferansen

Kr 440

Deltar på lederkonferansen lørdag, bor hjemme, ingen måltider inkludert

Kr 1120

Deltar på lederkonferansen lørdag, bor hjemme, inkludert lunsj og middag

Kr 1760

Deltar på lederkonferansen (fredag til søndag), ungdomspris – 2, 3 eller 4 sengs rom, oppgi hvem en har avtalt å bo med

Kr 2940

Deltar på lederkonferansen (fredag til søndag), bor i dobbeltrom, oppgi hvem en har avtalt å bo med

Kr 3620

Deltar på lederkonferansen (fredag til søndag), bor i enkeltrom

Menighetslederdagen

Fredag inviterer vi menighetsledere (medlemmer i menighetsråd, ansatte m.fl.) til å delta på siste del av pastordagene. Du er velkommen til lunsj og til å delta på seminarene etter lunsj. Pris kr 560.

Studenter ved HLT

Studenter ved HLT får 400 kr i avslag på påmeldingsprisen.
Gjelder ikke ved dagspris

Reisestøtte

Det gis reisestøtte til dem som bor i Nord Norge, Midt Norge og på Vestlandet. Egenandel ved reisestøtte er 800 kroner. Det forutsettes at en reiser så rimelig som mulig. Ved bruk av bil forutsettes det at flere kjører sammen i hver bil. Alternativt reduseres kilometersatsen. Det gis heller ikke refusjon for parkeringskostnader.

Vi har reservert et begrenset antall rom, når disse er fyllt opp vil du kun få meldt deg på som dagsgjest lørdag.  Dersom du kommer til konferansen uten å være forhåndspåmeldt kan vi ikke formidle overnatting, men henvise til hotellets eventuell restkapasitet, eventuelt til andre hotell.

påmelding

Sted

Konferansen er lagt til Scandic Ambassadeur Hotel, Strømsø torg 7, 3044 Drammen og Drammen baptistkirke, sentralt i byen med jernbanestasjon og bussterminal rett ved.

  • Fra E-18 tar du av til Drammen sør og kommer inn i Bangeløkkakrysset. E-134 vestfra ender også i Bangeløkkakrysset. Derfra følger du skiltene mot Strømsø sentrum, du kjører rett fram i fem lyskryss og en rundkjøring. Etter det tar du til høyre i neste lyskryss (ved Circle K) og kommer inn bak hotellet. Det er mulighet for parkering i hotellets kjeller (mot betaling) eller i nærliggende parkeringshus i Blix gate (ta i såfall til høyre i fjerde lyskryss). Gateparkering er vanskelig å oppdrive i området.
  • Det er to/tre minutters gangavstand fra jernbanestasjonen til hotellet. NSB kjører tre tog i timen fra Gardermoen og fem fra Oslo. I tillegg går flytoget (dyrere for alle unntatt ungdom under 20 år/studenter og pensjonister) tre ganger i timen fra Gardermoen.
  • Ekspressbussen stopper ved Bangeløkkakrysset (ved E-18). Det er drøyt to kilometer å gå. Alternativt tas bybuss fra Collets gate (skiltet gangvei), som går hvert tiende minutt til Strømsø torg. (bussene er merket med hhv Liejordet eller Kastanjesletta og rute 3)

Spørsmål? Kontakt oss!